BarePia

En glad Fr. Betong

Standard, 27. oktober 2015, 1095 Views

Jeg har lenge spøket med å ha bestilt «tonn med betong».

På messa sist falt jeg for fristelsen og bestilte pyntejuletrær og små bord i betong. Jeg følte meg gal, men jeg syns de var så fine så jeg kunne ikke dy meg. Jeg hørte aldri fra leverandøren igjen, og jeg trodde de hadde glemt meg. Jeg tenkte det var kanskje like greit og at det var en mening med det…..

Hahaha inntil her om dagen, da jeg ble bedt om å betale moms.

Nå står betongen i butikken og den er finere enn jeg forestilte meg.

Jeg er i butikken vær dag og det er kaffe her også.

image

You Might Also Want To Read

#Reenpenseng

21. august 2016

Hei Verden…

16. oktober 2015

Ett eple igjen… og planleggingen av åpningsmarkering for BarePia er i full gang.

17. november 2015

No Comments

Leave a Reply