BarePia

Vi har alle våre løse lister vi har lukket øynene for…

Standard, 24. november 2015, 1360 Views

Til å skulle gi råd om boligstyling, burde jeg kanskje skamme meg. Vi har alle noen løse lister her og der… Et kjøkken som mangler lister, en skapdør som er slarkete, den lille vannlekasjen som bare ble tørket opp, brytere og kontakter som aldri ble festet skikkelig eller brannvarsleren som aldri kom opp igjen med nytt batteri…

Vår løse tråd er en kjeller som ennå står uferdig med flyttekasser fra renoveringen 3 år tilbake…. Men NÅ, etter lang utsettelse, skal det bli andre boller, selv om vi ikke skal selge huset… Altså, skal vi ferdigstille kjelleren for eget bruk og fornøyelse. IKKE til å tro!!

De fleste har en drøm om et lyst, luftig og rent vaskerom, med benker, masse skap, skotørkere og tørkesnorer. Og i drømmene blir klesvasken en dans med soundtrack, uten gjørme og grus fra barnehagen…

Vi legger lista lit lavere her hos oss.

Vi har ett sparebudsjett, men målet om å få det lyst og rent, tror jeg vi skal få til alikevell. Vi skal bruke det vi har av skaper og skuffer i en overgangsperiode, og i sommer kjøpte vi noen enkle hylleoppheng fra Elfa som er perfekte for oversikt og «fritt gulv». Vi maler steinveggene hvite og maler murgulvet i grå «bassengmaling» (som jeg kaller det).

SÅ: Om kjelleren din står på hodet, og du skal selge huset.                                                                                                                  —-Gjør det enkelt, men ferdig. Så er det pent til bilder og visning, og levelig i perioden innimellom!

Legger med ett før bilde, så skal vi se hvor lenge det blir til «etter» bilde kommer…;-)

IMG_2141

You Might Also Want To Read

En kjapp putekrig senere…

3. juni 2016

#Reenpenseng

21. august 2016

Hei Verden…

16. oktober 2015

No Comments

Leave a Reply