BarePia

Nytt år, nye sko og færre gnagsår…

Standard, 4. januar 2016, 1350 Views

 

Jeg starter året med nye sko, håper gnagsårene dette året blir lette og på overflaten. Jeg har gledet meg enormt til og starte dette året, og med hjelp av fantastiske venner og familie begynner spennende mulighetene å by seg, og jeg «grugleder» meg til veien videre.

IMG_3065

Jeg vil takke alle dere som har delt, likt og engasjert dere i julekalenderen til barepia og lysrommet.no og vi håper alle dere som har vunnet og fått premiene deres (de siste får den i dag) er snusende fornøyd og at dere husker oss resten av 2016 og hihi;-)

Til resten av dere som har undret litt på konseptet BarePia, kunne jeg godt lakt ut foretningsplan, men den er såååå lang og har forandret seg opp til flere ganger, så jeg tar gjeldene kortversjon:

1: Boligstyling-tjenester for salg av bolig og fritids-eiendom, med flere spennende samarbeid.

2: Gavebutikk (bula) med gaveartikler fra lysrommet.no, saganatursape.no, ShiShi, antikviteter og «bruktsnadder» og mine egne fotografier på bestilling av ønsket format. Bula ligger i Haraldsgate 12 sammen med Senorita Frisørene og dere er velkommen til å besøke oss;-)

3: Jeg tar også på meg andre opprag, som istandsetting av hytter, hus og pynting til selskaper eller høytid.

I tillegg skal jeg drive denne bloggen fremover, her håper jeg å jobbe jevnlig med alt fra gode tips til fotografering av bolig, visning av bolig, interiør ideer jeg får, eller hva det skulle være som faller meg inn. Og legge ut nye fotografier og bilder fra butikken.

Mottagelsen har vært over all forventning og jeg gleder meg til fortsettelsen. Gleder meg til å treffe flotte folk og samarbeide med engasjerte sjeler videre.

Gode nyttårsønsker til dere alle fra meg:-)

You Might Also Want To Read

Boligstyling på Sanden

29. januar 2019

En glad Fr. Betong

27. oktober 2015

Anleggsplass og anleggsfolk med sneip…

22. oktober 2015

No Comments

Leave a Reply