BarePia

Du må ikke kjøpe en stripete, lubben vase for å style boligen din til salg…

Standard, 15. mars 2016, 1533 Views

MEN du må bry deg, du må gjøre noen grep som gjør din bolig både synelig og delikat til foto og visning.

Sansene våre er med når vi ser etter ett rede for flokken vår uansett hvor stor den er. Redet du selger, skal friste, lokke og intressere de fleste sanser hos så mange som mulig, og da må du BRY deg om det du skal selge!

Dette betyr ikke at man nødvendigvis må bytte ut alt man har av inventar, og kjøpe nye «in» artikler, frukt du aldri spiser og blomster du ikke liker før fotografering og visning. Som alt annet er det greit å huske «rimelighetens grenser» og behov. Det er så mange små grep som har stor virkning på helheten, og noen av disse små grepene koster fra ingenting til minimalt med penger, og behøver ikke ta måneder, men man trenger kanskje lit hjelp.

Noen ganger ser man seg blind på sitt eget, noen ganger trenger man bare litt hjelp til å se, ett friskt blikk som fokusere på boligen fra sin beste side.

Første del av planen må være å innstille seg mentalt på at man faktisk skal flytte, eller at denne boligen skal selges. Videre må man kartlegge hva som skal pakkes bort, hva som skal vi kastes eller gis bort. Dette er den befriende delen;-) Noe av det viktigste er: har jeg noen uferdige hemligheter eller mangler som må fikses? Når dette er ferdig kan stylingen begynne. Da er det lurt med en plan før fotograferingen skjer.

Trenger du hjelp, kan du ringe BarePia for noen tips og triks?

Og så er du allerede så godt i gang…

Hilsen BarePia

 

 

You Might Also Want To Read

Anleggsplass og anleggsfolk med sneip…

22. oktober 2015

I dag skal vi pynte en skjønn liten utsiktsperle i Stavern!

25. januar 2016

En kjapp putekrig senere…

3. juni 2016

No Comments

Leave a Reply