BarePia

#Reenpenseng

Standard, 21. august 2016, 5147 Views

Re en pen seng!

Mamma rer sengen sin vær dag. Selv på hytta kommer sengeteppe på så fort hun spretter opp av sengen og drar på seg morgenkåpen.
….Det kommer ikke like fort og ofte på hos noen av oss andre, men når man skal fotografere boligen sin før salg, er det lurt å gjøre soverommet mer enn bare ryddig og rent. Og da er det minste du kan gjøre å legge på ett nystrøket og nøytralt sengetøy, eller legge sengeteppe over ett «bråkete» sengetøy… Og det er ikke noe i veien for at man setter inn en liten blomst og tenner ett lys;-)

Sammen med Putemadammen har vi laget 3 ulike og enkle senger. Vi hadde selvfølgelig fordelen av Putemadamens nydelige produkter, men tanken var at dette skulle gi enkle tips og inspirasjon til å skape en koselig helhet på ett soverom til salgs. Det er ikke alltid det er så mye som skal til. Jeg er ofte på oppdrag der lite lys er hovedmangelen på noen rom, da er det ekstra viktig å gjøre noe mer ut av det man har, utenom det å fjerne livets hverdagslige glipper som «gulvklesskap» og en noe flytende skittentøysdunk da selvfølgelig… haha…

Dette er starten på ett samarbeid og en serie av tips, triks og inspirasjon fra BarePia og Putemadammen. Neste prosjekt er Stue og Spisestue. Produktene vi har brukt, er ting man får kjøpt enten i «butikkhula» til BarePia eller i nettbutikken til Putemadammen

Håper dere liker våre enkle idéer, og at vi sees snart igjen !

#reenpensengDSCF6348

Nydelig hvitt sengetøy med klassisk blå stripe. Dette er så utrolig delikat, og er enkelt å bruke både alene, med ett teppe i fotenden eller med ett sengeteppe over 2/3 av sengen.

 

#reenpensengDSCF6360

Ved å legge ett sengeteppe ved fotenden eller halve sengen, sjuler du en eventuell kant, og skaper ro og helhet rundt sengen på salgsbilder.

 

#reenpensengDSCF6365

Ett brett med snadder kan du også plassere på sengen, om du syns det mangler no…

 

 

 

 

 

 

 

 

#reenpensengDSCF6387

Her er ett eksempel på en enkel redd seng, med en litt dusere tone og utrykk. Denne er helt super om man ikke har sengegavl.

You Might Also Want To Read

Hei Verden…

16. oktober 2015

Boligstyling på Sanden

29. januar 2019

No Comments

Leave a Reply