BarePia

Nok en ny vakker lampe vi kan heie på!

Standard, 2. februar 2017, 3172 Views

Livet som gründer er som å ta spagat, stående på hendene. En av grunnene til at man burde trene yoga minst en av de 90 timene du skulle ønske dagen hadde. Bare for å tøye musklaturen til å håndtere både regnskap, nye dataprogrammer, markedsføring, kundeavtaler, rapporter og butikkliv, renhold, samarbeid og regninger. Samtidig som familielivet skal fungere og ungene skal lære alt du føler du selv mangler og litt til. Det er nok ikke sånn for alle, men sånn føles det innimellom for meg.

Men det er eventyrlig spennende! 

Spesielt når man drister seg ut av skallet og deler det med andre. På min vei til nå, har jeg troffet mange fine folk, ikke bare kunder, men mennesker som er på samme vei som meg og som deler de samme utfordringene og gledene som jeg gjør. For en stund siden hadde jeg nok et slik møte.

Midt i januar så jeg en venn poste noe på FB som fanget meg, det var ett bilde av en lampe som jeg umiddelbart elsket. Det viste seg at denne lampen var det en ung jente fra Larvik som hadde tegnet og fått laget prototype av… Larvik… Rett her…  Noen uker etter, var det helt tilfeldig at jeg møtte henne, i ett ganske så fult lokale av oppstartere, gründere og designere rett nede på «bylabben» ved torvet. Åhh som jeg ønsker at hun skal få denne vakre lampen ut i livet og inn i folks lyse hjem.

Dette er selvfølgelig en jente og en lampe jeg burde ha fått med meg for lenge siden, men sånn er det noen ganger med meg. Men, jeg tok meg god tid inn i denne verden, og det tar ofte litt tid før ting går opp for meg… 

Jeg gleder meg uansett til endelig å være med å heie på http://staffdesign.no og lampa står høyt på ønskelisten min! 

Hurra for meg som har fått enda en ny favorit!

 

 

 

You Might Also Want To Read

En kjapp putekrig senere…

3. juni 2016

Ett eple igjen… og planleggingen av åpningsmarkering for BarePia er i full gang.

17. november 2015

En glad Fr. Betong

27. oktober 2015

No Comments

Leave a Reply